Casuta mesaje postale cu inchidere cu cheie Trevor MEF

3,942.00 RON
(Pretul include TVA 19%)
Trevor MEF
in stoc
+

Descriere casuta mesaje postale cu inchidere cu cheie Trevor MEF

Casuta mesaje postale cu inchidere cu cheie Trevor MEF este o modalitate eficienta de stocare a corespondentei, fiind fabricata dintr-un material de inalta calitate, care ofera garantie la rugina de 12 ani. Potrivita pentru a fi combinata cu diverse cadre de sustinere, care trebuie sa fie achizitionate separat, casuta mesaje postale cu inchidere cu cheie Trevor MEF este sigura impotriva intemperiilor si a distrugerii intentionate, astfel ca pastreaza plicurile si scrisorile in cele mai bune conditii si in siguranta, pana cand acestea sunt colectate de catre destinatar. Casuta mesaje postale cu inchidere cu cheie Trevor MEF se poate livra in culorile alb si negru, are un volum de 19 l si este usor de utilizat, avand sistemul de introducere si colectare a corespondentei amplasat in partea frontala.

COD: Trevor MEF

 

Caracteristici tehnice casuta mesaje postale cu inchidere cu cheie Trevor MEF

•    Cutie postala realizata din otel acoperit cu pulbere;
•    Livrata cu doua chei;
•    Montare pe perete sau stalp suport;
•    Permite combinarea cu diferite cadre de sustinere, achizitionate separat;
•    Dimensiuni externe: 480x330x150 mm;
•    Dimensiuni slot corespondenta: 50x290 mm;
•    Prezinta garantie la rugina de 12 ani;
•    Volum: 19 l;
•    Disponibila in culorile: alb, negru;
•    Sistem de introducere si colectare corespondenta amplasat in fata.

 

Mai avem nevoie de casuta mesaje postale in ”secolul internetului”?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul cat se poate de simplu: DA! Oricat de mult ar avansa tehnologia, vor exista mereu situatii in care postasul va veni la usa casei noastre cu un plic. Fie ca este vorba despre vreo factura, fie ca este vorba despre o felicitare, o casuta mesaje postale este fara doar si poate un element ce nu trebuie sa ne lipseasca.

In plus, oricat de rapid si de comod ar fi trimiterea sau primirea unu e-mail, corespondenta intr-o casuta mesaje postale va avea mereu un farmec aparte. Tocmai de aceea o astfel de casuta este facuta sa reziste in timp, indiferent de situatii.

Orice locuinta trebuie sa aiba o casuta mesaje postale potrivita cu design-ul exterior

Fie ca o casuta mesaje postale este montata la bloc, fie ca este montata in fata casei, aceasta trebuie sa imbine perfect cu designul exterior. Tocmai de aceea, o casuta mesaje postale poate fi achizitionata in diferite nuante.

Iar pentru ca designul placut pe care o astfel de casuta mesaje postale il are sa reziste in timp, sunt folosite materiale de calitate superioara, iar vopseaua folosita la suprafata este una speciala care contribuie si ea la randul sau la capitolul fiabilitate.

O casuta mesaje postale din otel are o rezistenta sporita in fata conditiilor de vreme

De-a lungul timpului, casutele postale au reprezent modalitatea de primire a corespondetei si astazi raman la fel de importante, in ciuda tehnologiei. De aceea, odata cu trecerea timpului casutele postale au primit o serie de imbunatatiri care le-au garantat rezistenta in timp.

Otelul inoxidabil de inalta calitate folosit la fabricarea unei casute mesaje postale alaturi de vopseaua din pulbere sintetica garanteaza o rezistenta impotriva ruginii de peste 12 ani. In plus, indiferent de situatiile climatologice, durabilitatea casutei postale nu va avea de suferit sub nicio forma.

Proprietarul poate sa opteze pentru o casuta mesaje postale care i se potriveste cel mai bine, in functie de marime, culoare, dimensiuni, material de constructie etc.

Gusturile nu se discuta si tocmai prin prisma acestui aspect, utilizatorii au sansa sa aleaga exact ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor, dar si preferintelor. De la marime, culoare si dimensiuni, totul poate varia si plia pentru a garanta siguranta corespondentei in orice moment cu o casuta mesaje postale.